Yvonne & Fester

Mijn dierendag prijs bestaande uit combi behandeling massage van korina oremus-korengevel en osteopathie van Gerdien van der Kooij was een mega succes.

Korina begon maandag met een vakkundige inspectie en wist precies aan te geven waar mijn paard last van had. Na een rustige en grondige massage begon mijn paard heerlijk te geeuwen en voelde zich duidelijk als herboren!

Op woensdag was het tweede deel aan de beurt; de osteopathie. Na eerst het paard bekeken te hebben aan de longe kreeg ik een duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren en wat de bedoeling was. Mijn paard is nogal schrikkerig aan een kant en Gerdien zag al direct dat het zicht aan de rechterkant wat trager verwerkt wordt. En na de behandeling rondom de atlas reageerde hij direct op beweging van rechts!!! Hij onderging alles rustig bij beide dames alsof hij voelde dat ze er waren om hem te helpen.

Het was voor mij heel fijn om te zien maar voor mijn paard een weldaad. Dank jullie wel voor deze behandelingen namens mij en Fester!