Wie ik ben

Mijn naam is Gerdien van der Kooij en ik ben in 1980 geboren. Al van kleins af aan ben ik te vinden tussen de dieren. Als echt Penny meisje op de manege, tussen de geiten, schapen en koeien op de boerderij en natuurlijk met de katten, hond en konijnen die wij thuis hadden.

Door mijn liefde voor dieren bestond er altijd al een drang om dieren te helpen, maar hoe wist ik nog niet direct. Tot het moment dat ik door een van mijn eigen dieren op natuurgeneeskunde werd gewezen. Dat is natuurlijk niet letterlijk gebeurd, maar toen mijn paard al enige tijd ziek was en er geen oplossing leek te zijn ben ik in contact gekomen met een natuurgeneeskundige. Deze specialist heeft mij en mijn paard geweldig geholpen en haar werk heeft mijn interesse gewekt. Dit was de aanleiding voor mij om te starten met de opleiding natuurgeneeskunde voor dieren bij Silverlinde veterinaire natuurgeneeskunde.

Tijdens mijn studie aan Silverlinde is het idee ontstaan om mijn kennis verder uit te breiden in de richting van osteopathie. Want juist de combinatie van natuurgeneeskunde en osteopathie biedt zoveel mogelijkheden.

Ik kan me geen leven zonder dieren om me heen voorstellen. Dieren geven je zoveel liefde, het zijn leermeesters en ze brengen je in contact met de natuur. Ik geniet dan ook met volle teugen van Wieske (mijn Friesche merrie), Liza en Noppes (onze katten) en Teun en Bo (onze hond en leasehond).