Zoek de verschillen! De eerste foto is genomen op 15 mei, de laatste is van 02-07-2017.

Valero is een knappe Spaanse jongen van 4 jaar oud, die in de winter van 2016 naar Nederland is verhuisd.

Zijn start hier ging een beetje moeilijk. Afvallen, veel diarree en een slechte eetlust. De dierenarts kon geen duidelijke oorzaak vinden en heeft probiotica voorgeschreven.

De eerste keer dat ik hem heb behandelt was in maart. Valero was toen erg zwak en had op het moment van de behandeling behoorlijk diarree. Ik heb er toen voor gekozen om alleen met cranio sacrale technieken de spanning in zijn lijf te verminderen. Met osteopathie geef je namelijk het immuunsysteem een boost om de zelfgenezing weer op te starten. Maar indien het dier verzwakt is kan het zijn dat het lichaam zichzelf niet goed kan resetten. In dat soort situaties wil je de behandeling dus niet te heftig maken.

Tijdens de tweede behandeling op 15 mei, was Valero gelukkig al een stuk sterker. Maar hij had nog aardig wat bokkades in zijn lijf (onderrug, schoft, rechter SI, hals, linker bekken en beide schouders). Omdat hij nu wel een stuk beter in zijn vel zat kon ik hem een volledige behandeling geven. Naast de behandeling heb ik adviezen voor zijn voeding gegeven en een middel aangeraden om zijn darmen te helpen herstellen.

Op 2 juli ben ik terug geweest voor een controle afspraak en was blij verrast met het resultaat. Valero zag er stukke beter uit en zijn lijf voelde ook vele malen sterker aan! Tijdens deze afspraak heb ik nog een paar kleine blokkades behandelt.

Valero is gelukkig weer op de goede weg. Ik weet zeker dat hij de goede zorg en heel veel TLC van zijn baasje gaat uitgroeien tot een knappe Spaanse man!

15-05-2017

02-07-2017