Breitlingh heb ik al 7 jaar, al 7 jaar weet ik dat ik een top paard in bezit heb, maar iets zit er niet goed, waardoor ze moeite heeft met aangalopperen, been eraan houden en echt over de rug willen lopen.

Ik heb veel fysio’s, dierenartsen en osteopaten al voorbij zien komen. Mijn paard, Breitlingh, zou volgens hun niets mankeren. Ik zou te horen krijgen “betere band met paard krijgen” of “karakter probleem”.

Via mijn moeder heb ik Gerdien leren kennen, na 2 keer behandelen, raadde ze aan om Charlotte toch naar Breitlingh te laten kijken. Gerdien had een vermoeden dat er ergens in de baarmoeder en eierstokken iets niet goed zat. Zo gezegd, zo gedaan, Charlotte kwam kijken en behandelen, samen met Gerdien.

Nu zijn we een maand verder… ik heb een ander paard ervoor terug. Alles wat voorheen niet mogelijk was bij Breitlingh, lukt nú wel. Alles wat ik wist dat erin zat, komt er EIN-DE-LIJK uit! Zij laat mij doorzitten, kan normaal aangalopperen, mag er aanzitten met mijn been en zelfs appuyementen toveren we uit onze mouwen.
Ik ben zo blij dat ik Gerdien’s oordeel vertrouwde. Na 7 jaar vechten, huilen, verdriet en vraagtekens… kan ik eindelijk op mijn getalenteerde merrie rijden! Gerdien en Charlotte zijn super en ik ben ze ontzettend dankbaar!